Участь в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт

У 2020-2021 навчальному році шість учнів закладів освіти долучилися до участі у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

Троє учнів на ІІ (обласному) етапі вибороли призові місця. Так, Голуб Денис, учень 10 класу Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 в секції «Інтернет технології» виборов І місце, Мартиненко Анна. учениця 8 класу Михайлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в секції «Екологія» – ІІ місце, Бойко Вікторія, учениця 11 класу Михайлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в секції «Екологія» – ІІІ місце.

Учням у підготовці до участі в конкурсі-захисті допомогли їх наставники Дахно Людмила Олександрівна та Бірець Станіслав Сергійович.

Як переможець ІІ (обласного) етапу, Голуб Денис представляв не тільки Олександрівську селищну громаду, а всю область в ІІІ (фінальному) етапі Всеукраїнського конкурсу, де посів почесне ІІ місце.

Олександрівська селищна рада приєднується до вітань переможців і їх наставників та бажає їм нових злетів та перемог, бажання творити, мріяти й жити на благо України! Питання про відзначення переможців стипендіями Олександрівської селищної ради, буде розглянуто на засіданні комісії з відбору претендентів на призначення стипендій наприкінці травня цього року.