Урядом з 01 липня 2022 року запущено програму грантової підтримки

З метою розвитку мікро-малого та середнього агробізнесу Урядом з 01 липня 2022 року запущено програму грантової підтримки на створення та розвиток переробних підприємств, для розвитку садівництва, а також на створення теплиць.

Постановою КМУ від 24 червня 2022 року №739 “Деякі питання надання грантів для переробних підприємств” затверджено Порядок надання грантів на створення та розвиток переробних підприємств” та Постановою КМУ від 21 червня №738 “Деякі питання надання грантів бізнесу” затверджено Порядок надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства та Порядок надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

Ознайомитись з текстами Постанов можна за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-nadannya-grantiv-dlyapererobnih-s739-240622.

 https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-nadannya-grantiv-biznesu-738- 210622.

 Для участі у програмі грантової підтримки зацікавлені особи мають змогу подати заявку через вебпортал “Дія” за посиланням: https://diia.gov.ua/services/grant-na-pererobne-pidpriyemstvo;

https://diia.gov.ua/services/grant-na-sad
https://diia.gov.ua/services/grant-na-teplicyu

Також більш детальнішу інформацію можна отримати за посиланням: https://apk.kr-admin.gov.ua/index.php/hrantova-pidtrymka-2022