УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

23 серпня 2021 року в смт. Олександрівка  біля пам’ятного знаку та алеї пам’яті загиблим воїнам – захисникам пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора, участь у яких взяли представники органів місцевого самоврядування, керівники установ, організацій  Олександрівської селищної ради та жителі громади.

Святковий захід розпочався з церемонії підняття Державного Прапора України.  Під звуки державного гімну України право підняти стяг рідної Батьківщини було надано учаснику АТО Сергію Марченку.

Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн  – це момент піднесення, який сповнює  серця гордістю за рідну країну. Наш обов’язок  як перед минулим, так і перед прийдешнім поколінням  – зробити все можливе, щоб наш Прапор гордо майорів довгі роки,  бо це символ свободи і незалежності , слави і відродження України.

Присутні вшанували пам’ять патріотів України, що віддали своє життя за цілісність  нашої держави, за її незалежність хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку воїнам АТО  і Операцій Об’єднаних сил .