В Олександрівській громаді продовжують прибирати стихійні сміттєзвалища

Такі ділянки  сміттєзвалищ  утворюють самі мешканці на узбіччях доріг, ярах, на покинутих земельних ділянках. Адже набагато легше викинути сміття біля річки чи понад дорогою, аніж  в контейнер чи відвезти на сміттєзвалище. 

Комунальники прибрали несанкціоноване сміттєзвалище поблизу села Несваткове,  в смт. Олександрівка по  вулиці Сонячна біля будинку 2а  та упорядкували сміттєвий полігон поблизу села Несваткове.  Всі роботи виконані  у квітні 2022 року за кошти Олександрівської селищної ради.

Закликаємо всіх не бути байдужими, дотримуватися елементарних санітарних норм та не викидати сміття у не відведених для цього ділянках. Адже стихійні сміттєзвалища не тільки створюють занедбаний вигляд, а й є джерелом негативного впливу на довкілля, від стану якого залежить здоров’я кожного з нас.

Будь ласка, шановні жителі громади, заключайте договори на вивіз сміття. Послуги по вивезенню сміття жителям приватного сектора надає «Будтранскомсервіс»,  а по багатоквартирних житлових будинках –  КП «Оберіг –Аква».