В Олександрівській селищній раді відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України  та Міжнародного дня волонтера

 До присутніх звернувся селищний голова Олександр Безпечний, він зазначив, що  День Збройних Сил України – це свято мужності та героїзму.

    Це свято тих , хто захищає та боронить Україну від ворогів, свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких ми живемо під мирним небом. Ми віддаємо шану Героям завдяки яким майорить сьогодні синьо – жовтий прапор свободи над нашою державою.

 Пам’ятаємо відважних воїнів , які віддали своє життя за неподільність нашої держави.  Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих Героїв , які, захищаючи Батьківщину відійшли у вічність.

Також висловлюємо щиру вдячність волонтерам, усім тим , хто віддає себе шляхетній,  самовідданій  і безкорисній справі та допомагає людям. Волонтери України – це, так звана мобільна резервна армія нашої держави , яка щодня, щогодини підтримує ЗСУ, тероборону  та кожну людину, яка цього потребує. Це – герої нашого тилу , вони роблять все можливе, щоб наблизити таку бажану для всіх українців перемогу. Саме цього року  особливо важливо сказати велике дякую всім , хто взяв на себе цю місію.

Слова вдячності висловили селищний голова Олександр Безпечний  та помічник –консультант народного депутата України Катерина Бондаренко . Вітання супроводжувалися  нагородами та подяками за самовідданість, професіоналізм  у виконанні службових обов’язків, за активну благодійну діяльність.