Вічна слава подвигу полеглого Героя!

Сьогодні, 05 березня 2024 року,  минає рік з дня загибелі нашого земляка,  жителя села Ставидла, військовослужбовця ЗСУ  Зелтіньш Юрія Дзінтаровича, 1983 року народження.

Життя воїна розвідника – гранатометника   обірвалося внаслідок отримання поранень несумісних з життям в результаті підриву на протипіхотній міні поблизу н.п. Олександропіль,  Покровського району, Донецької області.

Загинув наш захисник,  будучи вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій військовий обов’язок. За наш спокій, за мир в Україні він заплатив найдорожчою ціною – своїм життям.

 В день  роковин трагічної загибелі Юрія, селищний голова Олександр Безпечний, помічник – консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко.   староста с. Ставидла Владислав Кивгила , рідні та  друзі  відвідали  місце останнього спочинку нашого Героя, поклали  квіти на могилу та вшанували пам’ять захисника хвилиною мовчання.

Спочивай з миром, наш Герой!

Вічна та світла пам’ять Юрію Дзінтаровичу  та всім загиблим Героям, які віддали своє життя за Незалежність та територіальну цілісність України.

 Шана та доземний уклін!