Відбулось урочисте відкриття меморіальних дошок загиблим землякам

Сьогодні, 20 березня 2024 року,  у Ставидлянському   старостинському окрузі відбулось урочисте відкриття меморіальних дошок загиблим землякам –  Зелтіньш Юрію Дзінтаровичу  (25.11.1983 -05.03.2023) та Бондаренку Дмитру Вікторовичу   (06.03.1969 -17.09.2023).

Пам’ятні знаки встановлено на фасаді старостату. Вони будуть постійним спогадом наступним покоління про  патріотизм і героїчний подвиг загиблих Героїв  – захисників рідної Батьківщини.

Пам’ять Захисників України прийшли вшанувати рідні, близькі, селищний голова Олександр Безпечний, помічник –консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко , друзі та односельці.

Право відкрити меморіальні дошки було надано рідним Захисників.

Багато скорботних і теплих слів прозвучало на адресу Героїв.

Зі словами скорботи, вдячності та шани селищний голова Олександр Безпечний  звернувся до присутніх: «Сьогодні нас зібрала подія, яка залишить свій відбиток у нашому житті назавжди. Ми відкриваємо меморіальні дошки в пам’ять про Захисників України. Ці мужні воїни віддали за нас з вами найцінніше, що є в людини – власне життя. Це велика втрата для родини, батьків, друзів, рідного села, громади та всієї України. Їхній подвиг назавжди залишиться у нашому житті. Вічна пам’ять загиблим Героям!”.

Всі присутні на заході вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальних дошок.

По закінченню заходу помічник –консультант народного депутата України Олеся Довгого  Катерина Бондаренко  вручала подарунки родинам військовослужбовців села Ставидла.