Відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади головного спеціаліста загального відділу Олександрівської селищної ради.

25 січня 2022 року в сесійній залі під головуванням  голови конкурсної комісії, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Олександрівської селищної ради Василя Скляренка та членів комісії відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади головного спеціаліста  загального відділу  Олександрівської селищної ради.

Відповідне оголошення було опубліковано у газеті «Вперед» та на офіційному сайті Олександрівської селищної ради у рубриці «Оголошення».

У ході засідання було розглянуто пакет документів кандидатів та допущено до участі у конкурсі п’ять кандидатів на заміщення вакантної посади.

В ході проведення першої частини конкурсу ( надання письмових відповідей  на запитання в екзаменаційному білетові) один з кандидатів порушив принципи конкурентності та доброчесності , в результаті чого рішенням конкурсної комісії кандидат не був допущений      до оцінювання відповідей  та подальшої співбесіди.

 Чотирма учасниками конкурсу було складено письмовий іспит з подальшим проведенням  членами конкурсної комісії з ними співбесіди.  Конкурсною комісією здійснено відбір кандидатів на заміщення вакантної посади  головного спеціаліста  загального відділу. На підставі поданих  пропозицій конкурсної комісії  селищним головою буде прийнято рішення про призначення на посаду  або зарахування до кадрового резерву.