Відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста служби у справах дітей Олександрівської селищної ради.

4 січня 2022 року в сесійній залі під головуванням  голови конкурсної комісії, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Олександрівської селищної ради Василя Скляренка та членів комісії відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста  служби у справах дітей Олександрівської селищної ради.

Відповідне оголошення було опубліковано у газеті «Вперед» та на офіційному сайті Олександрівської селищної ради у рубриці «Оголошення».

У ході засідання було розглянуто пакет документів кандидатів та допущено до участі у конкурсі 7-х кандидатів на заміщення вакантної посади.

Учасниками конкурсу було складено письмовий іспит та проведено членами конкурсної комісії співбесіду з кандидатами.

 Конкурсною комісією здійснено відбір кандидатів на заміщення вакантної посади  провідного спеціаліста  служби у справах  дітей. На підставі поданих  пропозицій конкурсної комісії  селищним головою буде прийнято рішення про призначення на посаду  або зарахування до кадрового резерву.