Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності та інвестиційної діяльності з питання формування проєкту бюджету селищної територіальної громади на 2024 рік

24 листопада 2023 року проведено засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності та інвестиційної діяльності з питання формування проєкту бюджету селищної територіальної громади на 2024 рік.

Участь у роботі комісії взяли члени постійної комісії  селищної ради з питань бюджету, фінансів, власності та інвестиційної діяльності, селищний голова Безпечний Олександр Іванович, заступник селищного голови Скляренко Василь Іванович, депутати селищної ради та керівники комунальних закладів, установ та організацій Олександрівської селищної ради.

Начальник фінансового відділу Шията Валентина Іванівна ознайомила присутніх щодо законодавчих нововведень, що впливають на формування бюджету-2024, основних джерел надходжень та напрямків витрат, заходи, які повинні вживатися розпорядниками коштів щодо приведення у відповідність до граничних обсягів своїх витрат. На засіданні було заслухано зауваження та пропозиції щодо показників бюджету по кожній  галузі та напрями їх розвитку. За результатами обговорення вирішено погодити граничні обсяги видатків, врахувати їх при формуванні проєкту бюджету та подати проект рішення на схвалення виконавчого комітету та  на затвердження селищній раді.