ВІДБУЛОСЯ     ЗАСІДАННЯ     ПОСТІЙНОЇ   КОМІСІЇ

   25 квітня 2024 року в  сесійній залі  селищної  ради відбулося  

засідання постійної комісії з  питань охорони здоров’я, освіти, культури,  спорту  та соціального захисту  населення під   головуванням  головипостійної комісії Людмили Ковтун  за  участю  селищного голови  Олександра  Безпечного, першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Володимира Осипенка, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василя Скляренка, секретаря   селищної   ради  Тетяни Половенко, депутата Кропивницької районної ради Олександра Ковтуна. В роботі засідання постійної комісії взяли участь члени комісії та доповідачі.

   На порядку денному було розглянуто 19 питань.Питання детально розглянуті членами комісії, схвалені та рекомендовані до розгляду на чергову сесію, яка відбудеться 03 травня 2024 року.

      На засіданні постійної комісії було рекомендовано  КЗ «Олександрівська лікарня», відділу економіки та фінансовому відділу вивчити шляхи та можливості закупівлі рентген апарату.

     Згідно вимог чинного законодавства у сфері захисту прав та інтересів дітей на засіданні комісії  було  розглянуто питання «Про створення служби у справах дітей Олександрівської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області зі статусом юридичної особи публічного права».

  Відповідно до Закону України «Про освіту», «Про повну середню освіту», «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою забезпечення довготривалого планування розвитку освіти, ефективності її функціювання на засіданні  розглянули перспективний план формування мережі ліцеїв до 2027 року.