ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

20 липня 2021 року під головуванням першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Олександрівської селищної ради Володимира Осипенка відбулося засідання виконавчого комітету Олександрівської селищної ради.

Члени виконавчого комітету розглянули планові та позапланові питання а саме:

  1. Про затвердження «Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану закладів охорони здоров’я» в новій редакції.
  2. Про підсумки виконання комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Олександрівської селищної ради за І півріччя 2021. 
  3. Про редакційні найменування об’єкта (заходу) (редакційні уточнення) фінансування якого буде здійснюватись у 2021 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.
  4. Про внесення змін рішення виконавчого комітету Олександрівської селищної ради від 16 лютого 2021 року №155.
  5. Про стан виконавської дисципліни в Олександрівській селищній раді за підсумками І півріччя 2021 року.
  6. Про підсумки роботи з розгляду звернень громадян в Олександрівській селищній раді Кропивницького району Кіровоградської області за І півріччя  2021 року.
  7. Про затвердження показників комплексної оцінки роботи старост і діловодів Олександрівської селищної ради.
  8. Про схвалення проєкту рішення Олександрівської селищної ради «Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного і культурного розвитку Олександрівської селищної ради на 2021 рік.
  9. Про присвоєння (зміну) поштової адреси нежитлової будівлі по вулиці Центральна, село Бірки.
  10. Про внесення змін до тимчасового порядку присвоєння (зміни) поштових адрес об’єктам нерухомого майна на території Олександрівської селищної ради.
  11. Про затвердження Порядку переведення житлових будинків квартирного типу у будинки садибного типу на території Олександрівської селищної ради.
  12. Про присвоєння окремої поштової адреси 3/5 частки житлового будинку по вул. Шевченка, будинок 5, селище міського типу Олександрівка.
  13. Про присвоєння (зміну) поштової адреси нежитлової будівлі по вулиці Незалежності України, 1А, селище міського типу Олександрівка.
  14. Про присвоєння (зміну) поштової адреси домоволодінню по провулку Свободи, будинок 5, села Ставидла.
  15. Про видачу ордерів на службові жилі приміщення.
  16. Про внесення змін до Порядку постановки на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов на території Олександрівської селищної ради.
  17. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Олександрівської селищної ради від 18 травня 2021 року № 203.
  18. Про надання дозволу на укладання договорів найму житлових приміщень для тимчасового проживання.
  19. Про надання згоди на технічний поділ та переведення частин житлового будинку квартирного типу у житловий будинок садибного типу з присвоєнням окремих поштових адрес по вулиці Центральна, будинок 2, село Польове.
  20. Про постановку на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов.
  21. Про надання дозволу на надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг на території Олександрівської селищної ради ФОП Таладіон Ользі Валентинівні.
  22. Про затвердження «Фінансового плану підприємства на 2021 рік» комунального некомерційного підприємства «Олександрівська лікарня» Олександрівської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області.
  23. Про затвердження плану заходів з підготовки територій Олександрівської селищної ради до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років
  24. Про затвердження місця розміщення засобу пересувної мережі ФОП Яловенку В.М.