Відкриття «Children Music Park» у м. Кам’янка!

17 листопада 2019 року на офіційне запрошення голови Кам’янської об’єднаної територіальної громади Володимира Івановича Тірона, селищний голова Олександр Іванович Безпечний приймав участь у відкритті унікального «Children Music Park», якому була представлена почесна місія разом з мером м. Кам’янка перерізати стрічку та відкрити символічні ворота в новостворений парк.

У гарно облаштованому невеличкому парку по узбіччу тротуарних доріжок розташовані макети книг, з надписом «Дитячий альбом», на розкритих сторінках яких відображені сюжети кожної із тематичних музичних п’єс, що входять до світової музичної скарбниці, які написані геніальним композитором Петром Іллічем Чайковським саме у м Кам’янка.

За допомогою QR-коду нанесеного на сторінку «книги», є змога прослухати кожну із дитячих  п’єс. Проект «Children Music Park», переміг у конкурсі «Малі міста – великі враження», заснованому Міністерством Культури України з метою стимулювання культурного розвитку міст та територій та промоції культурної спадщини м. Кам’янка.