Відкриття меморіальної дошки на честь  Героя

26 вересня 2023 року у Бірківській філії КЗ «Олександрівський ліцей №2»  відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь  Героя – Шепотинника Євгенія  Юрійовича – випускника цього ліцею,  який загинув 30 липня  2022 року, захищаючи територіальну цілісність України. Встановили її на фасаді Бірківського ліцею.

 На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну захиснику були присутні мама, брати,  рідні, друзі, побратими, керівництво селищної ради,  педагоги та учні, жителі села.  Селищний голова Олександр Безпечний  висловив щирі співчуття сім’ї  загиблого воїна, зазначив , що наразі найголовніше наше завдання –  зберегти пам’ять про подвиги наших земляків.  Сьогодні ми робимо крок для увіковічення ім’я Героя – Євгенія Шепотинника.

Право відкрити меморіальну дошку було надано родині Героя.  Після чого учасники заходу поклали квіти до меморіальної дошки. Присутні,  схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани  світлій пам’яті Євгенія і всіх  воїнів, загиблих у боротьбі за свободу та територіальну цілісність України.

Евгеній Шепотинник   віддав найдорожче – своє життя, захищаючи кордони нашої України, нас з вами . Відтепер пам’ятний знак на стіні ліцею буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг випускника освітнього закладу та захисника рідної Батьківщини.

Світла пам’ять про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях.