ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ ЗАГИБЛОМУ ГЕРОЮ АНДРІЮ ЗІНОВ’ЄВУ

Сьогодні, 6 червня  у Бірківській філія КЗ «Олександрівський ліцей  №2» відбулося    урочисте відкриття меморіальної дошки на честь  Андрія Зінов’єва— випускника цього  ліцею,  який  загинув 14 березня  2022 року, захищаючи  територіальну цілісність України. Встановили її на фасаді Бірківського ліцею.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні мати, батько, брати, рідні, друзі, керівництво селищної ради,  педагоги та учні, жителі села. Заступник селищного голови Василь Скляренко  висловив велику вдячність батькам  Андрія Зінов’єва за те, що виховали справжнього патріота України, який віддав за неї життя. 

Право відкрити меморіальну дошку було надано матері та братам Героя.  Після чого учасники заходу поклали квіти до меморіальної дошки.

Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Андрія  та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Андрій Зінов’єв  віддав найдорожче – своє життя, захищаючи кордони нашої України. Відтепер пам’ятний знак на стіні ліцею буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг випускника освітнього закладу та захисника рідної Батьківщини.

Світла пам’ять про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях.