ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

В історії нашої Батьківщини є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а також й  державне свято – День захисників та захисниць  України .

    З цієї нагоди 13 жовтня 2021 року в сесійній залі селищної ради   відбулись урочисті заходи. Керівництво  та виконавчий апарат  селищної ради,  військовослужбовці, працівники комунальних підприємств,  установ та організацій Олександрівської селищної ради зібрались, щоб засвідчити свою повагу й подякувати  тим, хто у різні часи стояв на захисті нашої Батьківщини, хто сьогодні на сході країни відстоює спокій нашого спільного дому – України, її територіальну цілісність та незалежність. 

Селищний голова Олександр Безпечний , вітаючи зі святом захисників, зазначив: «День захисника Вітчизни підштовхує до розуміння головного: справжні герої – серед нас! І ніхто окрім нас не захистить свою землю, свою державу, свої святині, свою родину! Всі ми: від солдата до селянина, від державного посадовця до вчителя, від лікаря до робітника – стоїмо на захисті України, своєю працею втілюємо в життя мрію багатьох поколінь про сильну, незалежну, розвинену державу».

Від депутатського корпусу, від апарату селищної ради та від себе особисто Олександр Безпечний   подякував військовим, учасникам антитерористичної операції, добровольцям та ветеранам за мужність, звитягу та самовіддану працю в ім’я  миру  та  майбутнього.

 Побажав усім мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.

 Хвилиною мовчання присутні  вшанували пам’ять борців за волю та незалежність України.

 З нагоди Дня захисників та захисниць  України селищний голова Олександр Безпечний  та перший заступник селищного голови  Володимир Осипенко відзначили  Грамотами  Олександрівської селищної ради: майора Гуцалюка Юрія Леонідовича, капітана Бервінова Вадима Петровича, старшого солдата Ситника Віталія Валентиновича, старшого солдата Дяченка Федора Валентиновича, матроса Кожевніка Руслана Анатолійовича, старшого солдата Подуфалова Дениса Сергійовича, молодшого солдата Подуфалова Олександра Сергійовича.