ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДЕНЬ ВЕТЕРАНА

Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства. Тож 1 жовтня увесь світ відзначає Міжнародний День людей похилого віку та День Ветерана.

Зі словами привітань та побажань до присутніх завітали керівники Олександрівської селищної ради – селищний голова Олександр БЕЗПЕЧНИЙ, перший заступник селищного голови – Володимир ОСИПЕНКО та заступник селищного голови – Василь СКЛЯРЕНКО.

В КУ «Олександрівський центр соціального обслуговування» для підопічних в рамках програми «ХЛІБ» 560 особам вручено хліб за сприяння керівників Олександрівської селищної ради та підприємців Тетяни Данилюк та Сергія Орлика. Також для підопічних КУ «Оленксандрівський центр соціального обслуговування» організовано екскурсійну поїздку до історично архітектурного заповідника родини Раєвських та історично краєзнавчого музею с. Розумівка за участі помічника консультанта народного депутата Катерини Бондаренко. А також підопічним, які потребують допомоги і перебувають на обліку в КУ «Олександрівський центр соціального обслуговування», роздано 21 продуктовий набір.