Вітаємо!

На виконання Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2022 р. № 1063, з 14 до 17 листопада 2023 року у м. Києві Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Національним університетом біоресурсів і природокористування України був проведений фінальний етап Всеукраїнського біологічного конкурсу учнівської та студентської молоді «Дотик природи».

До участі були запрошені учні закладів загальної середньої, професійно-технічної, позашкільної освіти, а також студенти природничих факультетів закладів вищої освіти, які мають досвід дослідницько – експериментальної роботи в галузях природничих наук.

Юні науковці Кіровоградщини також вирішили випробувати власні сили в даному конкурсі-захисті проєктів та отримали такі результати:

Савченко Анастасія, учениця 9 класу КЗ «Михайлівський ліцей» Олександрівської територіальної громади, посіла почесне ІІ місце в секції «Екологія»;

Мартиненко Валентина, учениця 9 класу КЗ «Михайлівський ліцей» Олександрівської територіальної громади, посіла почесне ІІІ місце в секції «Зоологія»;

Мартиненко Анна, учениця 11 класу КЗ « Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради» Кіровоградської області, посіла почесне ІІІ місце в секції «Екологія».

Науковий керівник юних дослідниць – Бірець Станіслав Сергійович (вчитель біології КЗ «Михайлівський ліцей» Олександрівської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області)