ВІТАЄМО З ДНЕМ СЕЛИЩА!

Дорогі земляки !

Щиро вітаю Вас з Днем селища Олександрівка!

         День народження селища – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися  назавжди у селищі з особливими традиціями і славною історією. Ми близько до серця сприймаємо всі труднощі селища, переживаємо невдачі та складні часи. Але й щиро радіємо успіхам, пишаємося нашими досягненнями, з гордістю розповідаємо друзям про нього.

         Разом прикладаємо максимум зусиль для того щоб наше селища розвивалося і процвітало. Усі досягнення, якими багате селище, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день народження селища, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашої малої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує.

         Сучасна Олександрівка може пишатися тим, що тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя. Разом ми єдина громада, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя.

         Дорогі земляки, від імені селищної ради, депутатського корпусу та виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх з Днем селища. Бажаю миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

З Днем селища, з Днем народження Тебе – Олександрівка!

 

З повагою

 

Селищний голова                                                                                     Олександр Безпечний