Вітання з Днем людей похилоговіку та Днем ветерана!

Щировітаємо Вас з теплим і сердечним святом – Днем людей похилоговіку та Днем ветерана! Цей день – символ єдності і спадкоємностіпоколінь, прекрасна можливістьсказатитеплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалівсімлітнім людям за вклад у розвитоккраїни, за багаторічнусамовідданупрацю, доброту і мудрість.

Люди старшого покоління – джерелонародноїмудрості, їхпрактичнийжиттєвийдосвід, невичерпнаенергія, оптимізм та активна громадськапозиціяповинні стати взірцем для підростаючогопокоління. Вони передають у спадок все найцінніше, щонакопичили за все життя.

У цей день приймітьщирівітання і глибокувдячність за все, щозроблено Вами зарадинашогомайбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливеставлення до людей– ценезрівняний приклад для наслідуваннясучасніймолоді. Низькийуклін Вам до землі, дорогіветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все щови зробили для своїхнащадків.

Бажаємо Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далідарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всіпроблеми та незгодиобходять стороною, а добро, щовиробите, повертається сторицею!