ВІТАЄМО З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТА!

Шановні журналісти!

Сьогодні ви відзначаєте  професійне свято в особливих умовах – у час повномасштабного вторгнення росії на територію України. Своєю зброєю – чесним, правдивим словом, оперативним висвітленням подій з найгарячіших точок нашої держави, ви також щоденно тримаєте інформаційний фронт країни.

Адже медіасфера — це потужний інструмент інформаційної війни. Завдяки журналістам в інших державах дізнаються про події в Україні. Рішення світових політиків постачати Україні зброю та запроваджувати санкції проти РФ, мітинги мирних жителів різних країн на підтримку України — усе це значною мірою результат того, як висвітлюють війну незалежні ЗМІ і як вони протидіють російській пропаганді.

Розуміючи важливість перемоги на інформаційному полі, росіяни не гребують застосовувати найбрудніші методи для досягнення мети: від приховування і перекручування правди до фізичного знищення журналістів. 

 Дякуємо за ваші інтелектуальні труди, за сміливість та гостроту пера, тверезість думки, за неупереджене висвітлення подій, репортажів, матеріалів, що викривають свавілля, підступність та перекручування правдивих даних ворожими ЗМІ. Ви справжні воїни світла, адже ведете боротьбу на інформаційному просторі та робите свій внесок до наближення перемоги й нехай вам не бракує на цьому шляху снаги, сили духу, натхнення, впевненості та оптимізму! Переконаний, що вже незабаром ви інформуватимете світ про перемогу України над загарбницькою росією і це будуть оптимістичні, радісні новини, які всі ми почуємо вже незабаром.

Мирного неба вам, мудрих та вдумливих читачів, глядачів, цікавих та змістовних матеріалів!

З Днем журналіста!