Візьми дитину у родину.

Комунальний заклад «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Олександрівської  селищної ради продовжує пошук кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі та патронатні вихователі. На даний час на території Олександрівської селищної ради функціонує 7 прийомних сімей та 4 будинки сімейного типу, в яких виховується 38 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

    З метою підтримки даної категорії сімей комунальним закладом «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» надається послуга  «Соціального супроводу сімей, в яких виховуються діти – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування». За кожною прийомною сім’єю та дитячим будинком сімейного типу закріплюється фахівець із соціальної роботи, який допомагає родині подолати труднощі.

  В 2021 році  утворилася одна прийомна сім’я яка взяла у свою родину 3 дітей і в подальшому має намір її поповнювати. Разом з цим є така сім’я, яка припинила своє функціонування, оскільки прийомна дитина досягла повноліття, ще одна сім’я готується до закриття по тій же причині. На жаль, є діти в нашій громаді,  які потребують родинного затишку та тепла. Якщо Ваше серце наповнене любов’ю до дітей та є бажання, щоб Ваш дім наповнився дитячим щебетом, і Ви готові прийняти  на виховання та спільне проживання дитину-сироту або ж дитину, позбавлену батьківського піклування, дарувати їй свою батьківську любов та турботу, звертайтеся  за детальною інформацією до комунального закладу «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Олександрівської селищної ради  за адресою: смт. Олександрівка  вул. Незалежності України, 63, тел.: 3-24-93, моб.068-99-53-753, або до Служби у справах дітей Олександрівської селищної ради за адресою: вул. Незалежності України,78.