З днем прикордонника

      30 квітня українські прикордонники відзначають своє професійне свято – День прикордонника України. Це свято воїнів,  які охороняють та захищають державні кордони. Прикордонники першими зустріли ворожий вогонь під час вторгнення російських військ в Україну і саме прикордонники стали першими  захисниками і жертвами війни, розв’язаної кремлем.

     Від депутатського корпусу, від виконавчого комітету та від себе особисто вітаю  всіх прикордонників України з професійним святом! Сьогодні прикордонники мужньо несуть свою службу , щодня оберігають  кордони держави,  боряться з контрабандою  та забезпечують спокій українців,  вони  є  символом мужності і патріотизму, честі та сили! Прикордонники  завжди на передовій: у повітрі, на суходолі  й  на воді. Пильнують, щоб захистити державу. Їхня доблесть – це непохитний мур нашої безпеки. Саме прикордонникам випало першими відчути підступність ворога.

      Схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих воїнів, які ціною власного життя забезпечили безпеку кордону. Шана та доземний уклін.

 З повагою

Селищний голова             Олександр БЕЗПЕЧНИЙ