З Днем Святого Миколая!!!

Знову до нас приходить довгоочікуване свято – день Святого Миколая – одне з найсвітліших свят, яке дарує нам зимова пора.

Сьогодні наші серця як ніколи наповнюються милосердям та добротою, а в наші домівки приходить світла радість і добрі сподівання. І не секрет, що цього дня кожний із нас, незважаючи на те, скільки йому років, чекає на диво, бо насправді усі ми в душі назавжди залишаємося дітьми.

Маленькі діти з нетерпінням чекають цього дива. Знаючи це, Святий Миколай у ніч на 19 грудня приходить і кладе під подушку усім слухняним хлопчикам і дівчаткам чудові подарунки.

Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого.

Тому я звертаюся до кожного – нехай кожен з нас стане своєрідним помічником Миколая, поділіться з дітками своєю любов’ю, добром і щедрістю душі, допоможіть їм відчути радість свята, щоб жодна дитина не залишиться сьогодні без уваги.

Нехай цьогорічне свято запам’ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Хай молитва Святого Миколая завжди оберігає наші родини і у кожній оселі панують добробут та злагода.

Вітаю вас, дорогі маленькі Олександрівці, зі святом! Зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу! Зичу всім миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла.

З Повагою

Селищний голова                               Олександр Безпечний