Засідання комісії з питань найменування (перейменування) об’єктів благоустрою

11 квітня 2024 року в залі засідань селищної ради під головуванням голови комісії, селищного голови – Олександра БЕЗПЕЧНОГО, секретаря селищної ради, заступника голови   комісії – Тетяни ПОЛОВЕНКО, секретаря комісії – головного спеціаліста відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександра РУДЕНКА за участі заступника селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів ради – Василя Скляренка та членів комісії відбулось чергове засідання комісії з питань найменування (перейменування) об’єктів благоустрою на території Олександрівської селищної ради.

Комісією були підведені підсумки проведених громадських обговорень  на території Олександрівської селищної ради з питань:  розділення вулиці Дмитра Жукова на вулицю Шевченка та провулок Дмитра Жукова без зміни нумерації будівель в с. Стара Осота; перейменування вулиці Лісова  на вулицю Романа Краплини в с. Нова Осота; перейменування вулиці Центральна на вулицю Ігоря Шишака та вулиці Калинова на вулицю Івана Кулинича в с. Бандурове.

Крім того була розглянута заява гр. Черкаса В.Г. щодо перейменування вулиці Зоряна в селищі Олександрівка на вулицю Віталія Черкаса  та заява гр. Бойко Анни Володимирівни щодо перейменування  вул. Хліборобів в с. Красносілка на вул. Петра Бойка.

За результатами засідання комісією були прийняті відповідні виважені рішення.