Засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських/приміських автобусних маршрутах загального користування Олександрівської селищної ради

23 листопада 2021 року о 10:00 год. під головуванням заступника голови Олександрівської селищної ради з  питань діяльності виконавчих органів  Василя Скляренка відбулось засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських/приміських автобусних маршрутах загального користування Олександрівської селищної ради.

Під час засідання, відповідно до порядку денного було розглянуто питання проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування Олександрівської селищної ради у режимі маршрутного таксі №1 «вул.Лісова – вул. Незалежності України».

За період визначений чинним законодавством для прийому документів на конкурс не надійшло жодної конкурсної пропозиції для участі у вищезазначеному конкурсі, у зв’язку з чим було запропоновано визнати вищезазначений конкурс таким, що не відбувся.

Крім того, було обговорено питання перевезення пасажирів на міських/приміських автобусних маршрутах загального користування на території Олександрівської селищної ради.

За результатами розгляду питань прийняті відповідні рішення.