Засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських/приміських автобусних маршрутах загального користування Олександрівської селищної ради

01 червня 2021 року о 10:00 год. під головуванням першого заступника голови Олександрівської селищної ради з  питань діяльності виконавчих органів  Володимира Осипенка відбулось засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських/приміських автобусних маршрутах загального користування Олександрівської селищної ради.

Під час засідання, відповідно до порядку денного було розглянуто питання проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування Олександрівської селищної ради: №1 «Олександрівка – Красносілля», №2 «Олександрівка – Ставидла»,  №3 «Олександрівка – Миколаївка», №4 «Олександрівка – Несваткове», №5 «Олександрівка – Вищі Верещаки», №6 «Родниківка – Олександрівка(лікарня)» (кожен маршрут є окремим об’єктом конкурсу) та конкурсу з перевезення пасажирів  на міському автобусному маршруті загального користування Олександрівської селищної ради у режимі маршрутного таксі  №1 «вул.Лісова –  вул. Незалежності України».

За період визначений чинним законодавством для прийому документів на конкурс не надійшло жодної конкурсної пропозиції для участі у вищезазначених конкурсах, у зв’язку з чим було запропоновано визнати вищезазначені конкурси такими, що не відбулись.

Разом з тим, підчас проведення засідання було повідомлено, що на території Олександрівської селищної ради діють 7 договорів на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування з Кропивницькою районною державною адміністрацією та перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів на вищезазначених автобусних маршрутах загального користування до 2023 року .

Крім того, були розглянуті питання:

  • щодо оголошення повторних конкурсів з перевезення пасажирів,
  • пільгового перевезення пасажирів автомобільним транспортом;
  • перспективи подальшого здійснення перевезення пасажирів на приміських/міських автобусних маршрутах загального користування на території Олександрівської селищної ради.

За результатами розгляду питань прийняті відповідні рішення.