Зустріч із представниками Центральноукраїнського Державного університету імені Володимира Винниченка

01 грудня 2022 року в КЗ «Олександрівський ліцей №1» відбулася зустріч старшокласників громади з викладачами та студентами Центральноукраїнського Державного університету імені Володимира Винниченка.

 Серед гостей були присутні: Панченко К.І., керівник відділу профорієнтації та доуніверситетської підготовки, Мельничук К.С., заступник декана з виховної, соціальної та профорієнтаційної роботи факультету історії, бізнес-освіти та права, Мала К.А., керівник молодіжного центру та представники відділу освіти Олександрівської селищної ради: начальник відділу освіти Тимко С.М.,  головний спеціаліст відділу освіти Мовчан С.С.

Студенти та викладачі розповіли про можливості, здобутки, навчання у ЦДУ ім.В.Винниченка та презентували власні досягнення за допомогою співу, танцю, акробатичних рухів та ін.

Наостанок Тимко С.М. подякував представникам ЦДУ ім.В.Винниченка за проведену профорієнтаційну роботу. Литвин Л.І., директор КЗ «Олександрівський ліцей №1» провела екскурсію по закладу освіти, поділилась здобутками учнів та вчителів. Підсумком зустрічі стало налагодження співпраці між закладом освіти громади, відділом освіти та Центральноукраїнським Державним університетом імені Володимира Винниченка.

Зустріч відбулася завдяки домовленості керівництва ЦДУ ім.В.Винниченка та керівництва Олександрівської селищної ради.