Зустріч керівників з жителями громади

21 квітня Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василь Скляренко з робочим візитом відвідали село Ставидла та село Красносілка Олександрівської територіальної громади.

При в’їзді в село Ставидла керівники зустрілися з старостою села Владиславом Кивгилою та жителями села, які прибирали узбіччя — влаштували весняний суботник. Колективний захід провели на
узбіччі дороги при в’їзді в село Ставидла. ”Щодня цією дорогою
проїжджають мешканці та гості села, спостерігаючи за навколишнім середовищем. Тому саме тут доречно очистити територію від сміття та гілок вздовж узбіччя.”- наголосив староста села Ставидла Владислав Кивгила.

Керівники зустрілися з директором ДП ДГ “Ставидлянське”
Олександром Малюгою. В співбесіді обговорювалися питання щодо участі сільськогосподарського підприємства у розвитку інфраструктури села та створення робочих місць.

Також відвідали амбулаторію та обговорили проблемні питання. В ході робочої поїздки відвідали село Красносілка. Керівники, спільно з старостою села Красносілка – Сергієм Капканом, провели зустріч з жителями громади та обговорили питання розвитку на перспективу, а також обговорили проблеми, які потребують першочергового вирішення. Пріорітетними питаннями є ремонт доріг та благоустрій.

Оглянули прилеглу територію центральної частини села, де нещодавно був
проведений благоустрій: висаджені вічнозелені насадження ялинок та ялівця, а також троянди та сакури.

Відвідали КЗ “Красносілківське НВО”. Керівники подякували старості та жителям села – активним учасникам заходу з благоустрою.

Крім того 21 квітня відбулася робоча поїздка першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Олександрівської селищної ради Володимира Осипенка та секретаря Олександрівської селищної ради Віталія Брайка у село Несваткове , де була проведена зустріч з жителями стосовно обговорення важливих питання життєдіяльності села.