Зустріч з представниками Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області

30 березня 2023 року  в сесійній залі селищної ради відбулася зустріч з обговорення актуальних питань розвитку підприємництва на території громади за участю Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області.

В зустрічі взяли участь: селищний голова Олександр Безпечний, перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир Осипенко, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василь Скляренко, депутатка Кіровоградської  обласної ради Марина Осіпова ,  представники Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області, представники місцевого бізнесу.

Олександр Безпечний  у своєму вітальному  слові висловив подяку всім добросовісним платникам податків за їх активність і небайдужість, за те, що в такий непростий час продовжують активно працювати, забезпечуючи роботою та заробітною платою своїх працівників, сплачують податки, долучаються до волонтерського руху, наближаючи таку довгоочікувану перемогу.

Під час зустрічі Директор фонду Ольга Ковальова-Алокілі розповіла охочим як започаткувати власну справу, існуючим підприємцям – як розширити чи відкрити новий напрямок, а також які існують можливості отримати фінансування для цього. Це і про підтримку РФПП у Кіровоградській області, і про державні гранти в рамках програми «єРобота». Було обговорено подальший алгоритм подачі заявки на гранти.

Зустріч пройшла у форматі діалогу: підприємці задавали питання, розповідали які мають бізнес-ідеї, прагнення розвитку власної справи, та отримали відповіді, що стосуються актуальних грантів.

      Давайте спільно розвивати громаду, в якій живемо!