Освіта

Звіт про використання бюджету за січень-березень. Відділ освіти (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. КЗПО “Олександрівський центр дитячої та юнацької творчості” (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. КЗПО “Олександрівська станція юних техніків” (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. КП “Олександрівський центр професійного розвитку педагогічних працівників” (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. КУ “Олександрівський інклюзивно-ресурсний центр” (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. Івангородський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. Староосотський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. Єлизаветградківський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. Родниківський заклад дошкільної освіти “Золоті зернята” (дитячий садок) (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. Розумівський заклад дошкільної освіти “Сонечко” (дитячий садок) (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. Красносільський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. Михайлівський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. Красносілківський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. Олександрівський заклад дошкільної освіти №6 (ясла-садок) (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. Олександрівський заклад дошкільної освіти №3 (ясла-садок) (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. КЗ “Красносільський ліцей” (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. КЗ “Михайлівський ліцей” (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. КЗ “Красносілківський ліцей” (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. КЗ “Олександрівський ліцей №1” (інформацію не надано)

Звіт про використання бюджету за січень-березень. КЗ “Олександрівський ліцей №2” (інформацію не надано)