25 років Асоціації міст України!!!

14 листопада 2017 року у м. Київ, у колонній залі Київської міської ради відбулися загальні збори (конференція) уповноважених представників-членів Асоціації міст України.

Загальні збори уповноважених представників місцевого самоврядування членів Асоціації міст України відкрив голова АМУ Віталій Кличко з привітальними словами до учасників зібрання та надав слово Прем’єр –міністру України Володимиру Гройсману.

У своєму виступі Премꞌєр-міністр України зробив наголос на тому, що уряд і органи місцевого самоврядування працюють в одному напрямку-поліпшення життя громади, 2018 рік має бути роком наших спільних перемог по економічному зростанні нашої держави. Подякував представникам Асоціації за тісну співпрацю з урядом, президентом, коаліцією в плані підтримки та розвитку процесів децентралізації в Україні.

В рамках проведення діалогу з парламентом здійснено обговорення з народними депутатами України стану врахування інтересів органів місцевого самоврядування в проекті Державного бюджету на 2018 рік.

Народний депутат Оксана Продан є представником голови АМУ у Верховній раді України яка повідомила всіх присутніх про те як АМУ відстоює при розгляді бюджетних питань у Верховній раді інтереси місцевих громад і сказала, що тільки спільними зусиллями ми побудуємо сильну державу.

                                                                                                                                                      

Віталій Кличко подякував народним депутатам, які відстоюють інтереси місцевих громад у ВРУ при розгляді важливих питань.

У роботі загальних зборів АМУ брала участь делигація Кіроворгадського регіонального відділення АМУ на чолі з головою Андрієм Райковичем та виконавчим директором Кіровоградського регіонального відділення Валентиною Ілюшкіною, деякі голови об’єднаних територіальних громад та міські голови області, а також Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний.

Головою АМУ одноголосно був обраний Кличко Віталій Володимирович.