Про робочу поїздку керівництва селищної ради в села Китайгород та Северинівка!

17 листопада 2017 року

 

Селищний голова Олександр Безпечний здійснив робочу поїздку в села Китайгород та Северинівку, які входять до складу Олександрівської селищної ради. Разом з ним там побували секретар селищної ради Юрій Воронін, заступник селищного голови з питань з питань діяльності виконавчих органів Вадим Бабич, спеціаліст з питань комунальної власності та ЖКГ  Володимир Матірний.

Відвідали та перевірили роботу сільського клубу, бібліотеки та ФАПу.

 

Під час зустрічі з завідуючою сільським клубом Ольгою Вдовіченко та з бібліотекарем Ольгою Швайкою піднімалося питання відвідування жителями цих закладів, проведенням культурно-масових заходів, забезпеченням закладу культури та бібліотеки паливом на зимовий період. При спілкуванні з фельдшером фельдшерсько-акушерського пункту Павлом Буряком з’ясовували, які проблеми існують у цьому медичному закладі, щоб при формуванні бюджету на 2018 рік можливо було передбачити відповідні кошти на вирішення проблемних питань та покращення роботи ФАПу.

Під час підбиття підсумків робочої поїздки селищний голова Олександр Безпечний зауважив, що самою більшою цінністю є людське життя, тому нам необхідно більше уваги приділяти забезпеченості ФАПу усим необхідним для його позитивної роботи, щоб жителі села могли при потребі отримати першу медичну допомогу на місці. Про це робиться наголос і у медичній реформі, яка буде здійснюватись у 2018 році.

Села Китайгород і Северинівка знаходяться у кращому положенні відносно інших сіл району тому, що у них є свій фельдшер, який уже багато років надає жителям цих сіл першу медичну допомогу і нарікань на його роботу зі сторони пацієнтів не було. Тож, при формуванні бюджету на 2018 рік селищний голова сказав, що буде ініціювати виділення коштів на Китайгородський ФАП.