4 квітня 2018 року в селищі проводилися роботи з благоустрою території

До цього заходу долучилися працівники апарату районної державної адміністрації, селищної та районної ради та їх структурні підрозділи, підприємства, установи, приватні підприємства, комунальне підприємство «Оберіг-Аква», які знаходяться на території Олександрівської  селищної ради, а також безробітні особи, які  перебувають на обліку в районному центрі зайнятості населення, направлені на громадські роботи та господарі приватних домоволодінь.

Для проведення робіт була надана техніка з КП «Оберіг-Аква» та ТДВ «Фундукліївського ХПП», за що керівникам цих підприємств  Савеленку О. О. та Зеленньку В.П. велика вдячність.

Виконано великий об’єм робіт, а саме: прибирання сміття та  землі біля бордюрів , побілка вапном штамбів дерев та бордюрних каменів, розчистка та обрізування дерев  та порослі.

Роботи з благоустрою продовжуються і надалі.

Автрогрейдером ПП Торосян виконуються роботи по приведенню відсипних щебеневих доріг селища до належного стану, які в результаті дощової осені та відносно теплої зими стали майже не проїздними. Плануємо провести поточний ремонт  доріг на вулицях селища,  де це потрібно.

Всім тим хто брав участь у наведенні порядку в селищі велика подяка.

 

 

 

Селищний голова                                                                Олександр Безпечний