5 грудня до стін Олександрівської бібліотеки для дітей завітали здобувачі освіти КЗ «Олександрівський ліцей № 2» 3-В класу

6 грудня українці відзначають важливе державне свято – День Збройних Сил України. Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога.

5 грудня до стін Олександрівської бібліотеки для дітей завітали здобувачі освіти КЗ «Олександрівський ліцей № 2» 3-В класу (кл. керівник Дубинюк Л. М.) Для підняття морального духу воїнів діти підготували подарунки: патріотичні малюнки і листівки з побажаннями. Під час вітально-конкурсної програми «ЗСУ вітаєм – перемогу наближаєм» учні ознайомилися з історією свята, вшанували пам’ять захисників, які віддали свої життя заради нашого мирного майбутнього. Діти перевіряли свою мужність, кмітливість, витримку та силу волі змагаючись у конкурсах «Хто швидше», «Лусни кульку» та «Врятуй дівчину». Відгадуючи кросворд і відновлюючи прислів’я, пригадали основи української державності, а ще браво потанцювали…….адже, переглядаючи відео з фронту, всі ми знаємо, що наші хлопці справжні майстри запальних танців. На останок всі бажаючі мали змогу сфотографуватися з «Джавеліном». Захід закінчився за дружньою бесідою і чаюванням.