Привітання селищного голови з Днем місцевого самоврядування.

Шановні колеги, депутати селищної всіх скликань, члени виконавчого комітету, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування! Майбутнє держави та наших громад неможливе без органів місцевої влади. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за їхню працю та бажаю  міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань.

 Нехай цей  день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку громади! Разам з вами ми робимо все можливе, щоб у цей важкий час наша громада була надійним тилом для всіх наших захисників. Наші спільні кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу.

 Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю  додають усім нам  сили та наснаги.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя,  родинного благополуччя та здійснення всіх ваших життєвих  планів та задумів!  І найголовніше  нині бажання – Перемоги над рашистами! Разом переможемо!

З повагою
Селищний голова      Олександр Безпечний