Адміністрація КЗ «Красносільський ліцей», педагогічний та учнівський колективи висловлюють найщирішу вдячність голові фермерського господарства «Сокіл» Соколу Сергію Миколайовичу

У цей нелегкий час спротиву України російській агресії весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони, як маяки, світять для тих, хто чекає допомоги.

Адміністрація КЗ «Красносільський ліцей», педагогічний та учнівський колективи висловлюють найщирішу вдячність голові фермерського господарства «Сокіл» Соколу Сергію Миколайовичу за придбання для закладу бензинового генератора РТ-300. З настанням холодів такий генератор життєво необхідний.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя й здоров’я учнів та працівників навчального закладу. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша українська нація. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за щире і чуйне серце. За те, що Ви не стоїте осторонь проблем громади нашого села. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Дякуємо за турботу! Дякуємо за підтримку! Слава Україні!