До уваги суб’єктів господарювання!!!

На даний час впроваджується Урядова програма, яка спрямована на збереження виробничого і трудового потенціалу України і орієнтована на підприємства, які потребують переміщення виробництва із регіонів, де ведуться бойові дії або є така безпосередня загроза, до більш безпечних регіонів.

Обласна військова адміністрація проводить відповідну організаційну роботу, спрямовану на створення у Кіровоградській області належних умов для реалізації цієї програми, зокрема, в частині підбору відповідних площ для розміщення виробництва, переміщення та розселення персоналу, підбору необхідних для виробничого процесу кадрів.

Враховуючи вищезазначене, просимо суб’єктів господарювання надати інформацію щодо наявності вільних площ (по кожній площі окремо), які можуть бути запропоновані підприємствам, бажаючим перемістити виробничі потужності в область, за наведеною формою.

Інформацію надавати до відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Олександрівської селищної ради на електронну адресу: olex-econom-viddil@ukr.net.