Мітинг -реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 76-ої річниці вигнання нацистів з України

Уклін тобі , солдате, до землі,
За щастя жити, мріяти, рости,
У мирі й злагоді, любові і теплі,
І пишним цвітом на землі цвісти.

Пам’ять…  .Вона кличе,  хвилює, стукає у наші серця. Вона доносить   до нас,  нащадків  полум’яних  поколінь,  імена тих, хто приніс у жертву  найдорожче — життя.  Сотні солдат,  офіцерів, партизанів та  підпільників,  сотні  людських  життів,  розтерзаних  війною,  прийняла  наша   українська  земля. 

8 травня   відбувся  мітинг- реквієм  з нагоди  Дня пам’яті  і примирення  та Дня Перемоги  над  нацизмом у  Другій  світовій війні.

Низько  схиляємо  голови   перед   світлою  пам’яттю тих,  хто ціною   власного  життя  зупинив  фашистську  навалу.

Ми повинні пам’ятати і шанувати героїв, завдяки  яким сьогодні живемо. Подвиг цих людей назавжди записано  до літопису людської мужності, він  навічно  залишиться у  пам’яті  українського народу.

Учасники мітингу хвилиною  мовчання вшанували  пам’ять тих, хто віддав   молодість,   життя і здоров’я  для  врятування людей   і рідної  землі.

По  завершенню  урочистого  мітингу-реквієму керівники та  присутні   поклали   квіти   до   підніжжя  пам’ятника  воїнам- визволителям  у другій  світовій  війні  та   до  Алеї   Слави. 

Керівники  Олександрівської  територіальної  громади   вшанували пам’ять  захисників  хвилиною  мовчання та  покладанням квітів до  братської могили   воїнам- визволителям  на селищному  кладовищі.