НАПЕРЕДОДНІ СВЯТА ПЕРЕМОГИ ВШАНУВАЛИ ВЕТЕРАНІВ

В олександрівській громаді склалась добра традиція вшановувати хороших людей. Особливо напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Так було і нинішнього року. 7 травня Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний, помічник народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко, голова ветеранської організації смт Олександрівка Олександра Геращенко привітали групу ветеранів.

У селі Нова Осота вони разом з сільським старостою Старої Осоти, Нової Осоти, Поселянівки і Іванівки Сергієм Махно відвідали учасницю звільнення від нацизму Молдови, Румунії і Чехословаччини, ветерана педагогічної ниви Валентину Євтушенко. Гості вручили продуктовий набір від селищної ради та подарунок від народного депутата України Олеся Довгого. У селі Стара Осота гості та місцевий староста вшанували інваліда Збройних Сил Івана Гречкосія. Він теж отримав  продуктовий набір від селищної ради та подарунок від народного депутата України Олеся Довгого.

В смт Олександрівка Олександр Безпечний, Катерина Бондаренко та Олександра Геращенко вшанували ще п’ятьох ветеранів. Продуктовий набір від селищної ради та подарунок від народного депутата України Олеся Довгого отримали учасниця звільнення Ленінграду (тепер Санкт-Петербургу) від нацистських загарбників, жінку, яка вистояла у блокаді міста на Неві, Іду Кондратенко, жертву нацистського режиму, яка неповнолітньою дівчиною опинилась у німецькій неволі, Антоніну Скічко, учасницю війни, яка кувала перемогу на трудовому фронті, дружину відомого фронтовика, педагога і громадського діяча Івана Сухини, ветерана педагогічної ниви Ганну Сухину, інваліда війни, учасника бойових дій у роки війни, громадського активіста, педагога-ветерана Петра Опанасенка. Подарунки отримала також дитина війни, голова ветеранської організації смт Олександрівка Олександра Геращенко, яка чверть століття очолює селищну ветеранську організацію, чимало хорошого зробила для ветеранів війни та праці.