ПРИВІТАЛИ БАГАТОДІТНУ МАТІР З ЦВІТНОГО

З нагоди Дня матері у селі Цвітне побували Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний, помічник народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко, голова ветеранської організації смт Олександрівка Олександра Геращенко. Вони прибули у село, щоб привітати зі святом жительку Цвітного, багатодітну матір Раїсу Лобач. У селі до гостей приєднались староста сіл Цвітного і Ружичевого Яна Просяник та сільський бібліотекар Ганна Танська.

Олександр Безпечний вручив Раїсі Лобач продуктовий набір. Від імені народного депутата Олеся Довгого його помічник Катерина Бондаренко передала подарунок.

Ще один подарунок був від громади Цвітного. Медсестру Раїсу Лобач після закінчення медичного училища направили працювати у Цвітненську дільничну лікарню. У селі вона зустріла своє кохання. Разом з чоловіком В’ячеславом вони народили і виховали п’ятеро дітей.

-Чоловікові, – розповіла Раїса Миколаївна, – дуже хотілось сина. А у нас народжувались тільки дівчатка. І ось п’ята спроба виявилась вдалою. Бог почув наші молитви і народився син. Тепер радію ще й восьми онукам. Яке то щастя мати багато дітей!