Нарада з старостами

3 березня 2021 року в залі селищної ради під головуванням селищного голови Олександра Безпечного була поведена нарада з старостами Олександрівської селищної ради, участь в якій прийняли: перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів,  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів,  керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости  Олександрівської селищної ради, голова постійної комісії селищної ради  з  питань регламенту та депутатської діяльності, захисту та правопорядку,  начальник  Олександрівської  Державної податкової інспекції головного управління Державної податкової служби,  головний спеціаліст архівного відділу  Кропивницької  районної  державної  адміністрації,  підполковник  Олександрівського територіального  центру комплектування та соціальної підтримки, керівники  відділів.

В ході наради розглядалися та обговорювалися наступні питання:

  • Про організацію співпраці з органами Державної податкової служби щодо залучення до оподаткування  громадян, які одноосібно обробляли земельні ділянки товарного  сільськогосподарського виробництва та орендовані землі  Державної та комунальної власності.
  • Про  нарахування та сплату  земельного податку громадянами.
  • Про приймання документів управлінської діяльності  сільських, селищних рад, що реорганізовуються, за 2020 рік на постійне зберігання до архівного відділу  Кропивницької  районної державної адміністрації.
  • Про проведення військового  призову 2021 року. Оповіщення та виклик осіб, які досягли призивного віку.
  • Про перегляд рішення виконавчого комітету  Олександрівської селищної ради  від 16 лютого 2021 року №153 “ Про  затвердження посадової  інструкції  старости  Олександрівської  селищної ради”. (По зверненню депутата селищної ради Кобилінського І. М.)