В Олександрівській громаді працює комісія по приймані- передачі матеріальних цінностей

В Олександрівській громаді працює комісія по  приймані- передачі  матеріальних цінностей.

В Олександрівській  територіальній  громаді,  відповідно до рішення  Олександрівської  селищної  ради  від 28 січня 2021 року №133 “ Про прийняття у власність територіальної громади  Олександрівської селищної ради Кропивницького району  із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Олександрівського  району Кіровоградської області  комунальних закладів (підприємств,установ, організацій)  зміну засновника, назв та затвердження їх Статутів у новій редакції”.

 Розпорядженням  селищного голови Олександра Безпечного від 29 січня 2021 року №11- осн  створена комісія з приймання- передачі комунальних закладів ( підприємств, установ, організацій) та їх основних  засобів  ( приміщень, майна, транспортних  засобів  та інших  необоротних  активів )  із спільної власності  територіальних громад  сіл та селищ Олександрівського району  Кіровоградської області.

На даний час триває процес приймання- передачі матеріально-технічних цінностей від колишніх сільських,  селищних рад до комунальної власності громади згідно норм чинного законодавства.

Членами комісії проведена робота з інвентаризації  та приймання- передачі  майна по  Красносільській,  Веселівській,  Бовтишській, Розумівській,  Івангородській  сільських радах, про що складені відповідні акти. Процес приймання- передачі  товарно- матеріальних  цінностей триває.