Олександрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади!!!

Олександрівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи органу місцевого самоврядування – спеціаліста 1-ї категорії по землевпорядкуванню на період перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку до фактичного виходу на роботу основного працівника.

Вимоги до претендентів:

– громадянство України;

– освіта повна вища за спеціальністю «Землевпорядкування», або «Агрономія», чи «Правознавство» з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, або магістра, стаж роботи за фахом на державній службі, або в органах місцевого самоврядування не менше 3х років, або загальний стаж роботи за фахом не менше 5 років;

– вільне володіння державною мовою;

– володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами;

– знання діловодства.

Для участі у конкурсі кандидати подають такі документи:

– заяву про участь у конкурсі

– заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

– дві фотокартки розміром 4 х 6

– копії документів про освіту, підвищення кваліфікації; про присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

– декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою та у спосіб, що встановлені Законом України «Про запобігання корупції»;

– копію документа, який посвідчує особу;

– копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

Документи приймаються упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: 27300, вул. Незалежності України, 42а смт. Олександрівка, Олександрівський район, Кіровоградська область.

Додаткова інформація стосовно основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається працівником селищної ради.

Телефони для довідок: 0971382674

Конкурсна комісія