Ордер на отримання житла отримала багатодітна сім’я!!!

Одним з ключових напрямків соціальних ініціатив держави “Діти – майбутнє України” є підвищення якості життя сімей з дітьми.

Реалізовуючи політику держави та уряду Олександрівська селищна рада працює над покращенням умов життя багатодітних родин.

На засіданні виконавчого комітету Олександрівської селищної ради було прийнято рішення про надання житла багатодітній сім’ї Мухіна Сергія Вікторовича. Голова селищної ради Олександр Безпечний та Секретар селищної ради Юрій Воронін нещодавно вручили ордер батькові багатодітної родини Мухіну Сергію Вікторовичу, яка складається з восьми осіб. До цього чоловік Мухін Сергій Вікторович, дружина Мухіна Тетяна Олександрівна та їх шестеро дітей винаймали житло, ця сім’я багато років була на квартирній черзі.

І от нарешті їх мрія здійснилась, сім’я отримала ордер на отримання будинку в смт Олександрівка який знаходиться у комунальній власності Олександрівської селищної ради.

Селищний голова Олександр Безпечний при врученні ордеру побажав сім’ї Мухіна родинного затишку, тепла, благополучча та комфортного проживання у отриманому будинку.