Останній дзвоник

Останній дзвоник  – це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сідають за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних – це чергове закінчення навчального року, а для інших – ще одна сходинка до дорослого життя. 31 травня 2021 року за доброю традицією зібралася дружна шкільна родина на прекрасному шкільному подвір’ї, щоб відсвяткувати задоволення від зробленого за рік, гордість за досягнуті успіхи і радість  наближення канікул.

Для всіх учнів пролунав  останній дзвоник з привітаннями від директора школи Людмили Іванівни Литвин. З найкращими побажаннями звернувся до присутніх та випускників селищний  голова Безпечний Олександр Іванович. На святі був присутній головний спеціаліст відділу освіти Олександрівської селищної ради Іван Васильович Ващенко. Найбільш хвилюючим, радісним і водночас  стало це свято  для наших випускників,  бо для них  востаннє пролунала  прощальна мелодія останнього шкільного дзвінка. А найстарші учні здивували усіх присутніх драйвовим та оригінальним танцем. 

Для всіх учасників освітнього процесу пройшли останні святкові уроки по класах. Бажаємо усім школярам добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання, а випускникам – нехай їх життя буде успішним та добрим! А це, в першу чергу, залежить від них самих. Немає нічого неможливого! Головне – наполегливо йти до своєї мети, до своєї мрії!