Провели в останню путь Героя

     21 березня 2024 року скорботний день  для всіх жителів Олександрівки,  невимовний біль наскрізь пронизує серця жителів громади.   Сьогодні  ми провели в останню путь нашого Героя,  захисника  незалежної України  –  Польового Павла Івановича.

Герой служив у 36-й окремій бригаді морської піхоти.  Під час жорстоких боїв за Маріуполь у квітні 2022 року Павло потрапив  в полон. Його життя обірвалося у  російській колонії   пакіно  у травні 2023 року  у неповні 24 роки.

     Провести мужнього сина України, земляка, воїна –захисника, відданого патріота України Павла Польового    прийшли найближчі та найрідніші люди,  односельчани, друзі.

     За наш спокій, за мир в Україні  Павло заплатив найдорожчою ціною – своїм життям. Він з честю виконав свій військовий обов’язок, загинув вірним військовій присязі, виявивши стійкість і мужність.    

Розділяємо  непоправне горе з рідними і близькими Павла Польового. Схиляємо в пошані голови перед світлою пам’яттю нашого Захисника , гідного сина незламного українського народу.

     Церемонія поховання зібрала численну скорботну громаду. На його  честь пролунали залпи військового салюту.

   Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть у пам’яті  тих, хто їх любив…

     Вічна пам’ять, шана та доземний уклін.