Дорогі випускники, вчителі та батьки!

3 червня 2022 року заклади освіти нашої громади  відзначають Свято останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо пам’ятний. Незабаром пролунає останній дзвоник. Не так ми його уявляли собі, не такі були мрії, не такі були плани, але війна внесла свої корективи. Хвилюємося, звісно, трохи більше, бо вперше в нашому житті голос шкільного дзвінка може перебити сигнал повітряної тривоги, тому з міркувань безпеки ми проводимо це свято онлайн. Це найулюбленіше свято не тільки шкільної родини, а й усіх жителів нашої громади, країни , бо у цей день все шкільне подвір’я нагадувало величезний галасливий вулик.  Я думаю, що через багато років ваші онуки будуть розповідати про вас, як ви мужньо пережили цей час, як Україна виборола свою свободу і ми робимо все для того аби швидше наблизити перемогу.

Шановні вчителі, ви герої освітнього фронту України! Попри неймовірно важкий для нашої Батьківщини час, ви вкотре проявляєте витривалість, відданість, чесність до роботи і вихованців  Глибока вам вдячність  за невтомну працю, любов до дітей, за непохитну віру у кожного учня. Моя подяка батькам за надійну підтримку, злагоду й порозуміння.

 Від імені Олександрівської громади завіряю, Вас що я прикладу всих зусиль для створення належних умов навчання і виховання здобувачів освіти громади. Мрійте, обов’язково мрійте, навіть у такий складний час, добро переможе зло і мир запанує в нашій державі.

З повагою селищний голова                                        Олександр Безпечний