ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ  З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Шановні земляки, захисники і захисниці України!

    14 жовтня об’єднує три величні свята День захисників і захисниць України, день Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

    День козацтва – данина шани героїзму козаків, котрі боролися за вільне життя в незалежній державі, незабутнім сторінкам історії українського національно-визвольного руху.

    Символічно, що День козацтва відзначається разом із православним святом Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають покровителькою українського народу, що надихала козаків, надаючи їм наснаги та сил у боротьбі.

    День захисників і захисниць України – державне свято мужніх оборонців та визволителів нашої рідної землі, для яких поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова.  

     Низький уклін вам, захисники та захисниці! Щира вдячність сім’ям воїнів за уміння чекати, за незламну віру у повернення з війни батька, чоловіка, сина! Сили духу та мужності вам, земляки, у кого близьких забрала ця війна.   

      Від депутатського корпусу  Олександрівської  селищної ради, від виконавчого комітету  та від себе особисто бажаю українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу,   незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України!     Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього!

    Шана і слава захисникам України!

    Слава Україні!