В Олександрівській громаді відзначили День захисників і захисниць України

14 жовтня, у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем українського козацтва, в Україні відзначається День захисників і захисниць  України – з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України

У цей день в  Олександрівці відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятника воїна антитерористичної операції  Олександра Тинянова, приурочені Дню захисника України.

Вітаючи наших воїнів-захисників, згадали всіх тих, хто віддав своє життя, виборюючи свободу й незалежність нашої  України протягом всієї багатостраждальної її історії – і в часи царського поневолення, і в буремні 20-30-ті роки ХХ століття, в часи Другої світової війни та  в наш  жорстокий і неспокійний час.

Присутні схилили голови перед світлою пам’яттю Героїв, подвигом славних синів України, які загинули, вшанували їх  хвилиною мовчання та поклали квіти до Алеї Героїв Слави, пам’ятника Героям українсько- російської війни та пам’ятника односельцям, які загинули у другій світовій війні.

Кожен із загиблих воїнів залишиться у нашій пам’яті,  вдячність за їхній подвиг житиме у серцях українців.

В країні іде війна,  точаться криваві бої, вирішується доля і майбутнє України. Але ми знаємо, що ми – єдині, що перемога буде за нами. Єдина Україна – іншого шляху у нас немає.

Ми всі бажаємо і молимося за те, щоб не гинув ніхто, та хочемо висловити слова вдячності всім, хто захищав і захищає Україну в боях.

З нагоди Дня захисників і захисниць України селищний голова Олександр Безпечний  вручив Лист Подяку  Тетяні Максимівні – матері молодшого сержанта Ковтуна Сергія Степановича від командира 65-ї окремої механізованої бригади полковника  А. Кравець.